Vandaag meld een eeneiige tweeling zich in Utopia als nieuwe bewoners

Vandaag meld een eeneiige tweeling zich in Utopia als nieuwe bewoners

Tijd voor een gerucht. Een gerucht van de Telegraaf, vandaag komen er volgens hun site twee nieuwe bewoners de mini samenleving in gelopen. Zal het echt gebeuren?!

Het gaat om Demi en Fay Burgers, een tweeling. Zij zullen over enkelen uren bij de poort staan. De eeneiige tweeling is 21 jaar jong en zullen zorgen voor een grote verrassing. De twee willen namelijk voor een hoop komische chaos en verwarring zorgen. Ze zijn ook voor de geoefende kijker niet uit elkaar te houden. Daarbij hebben de dames een streepje voor op de andere deelnemers. Zij kwamen allemaal eenzaam en alleen de poort binnen gewandeld, Fay en Demi gaan samen en hebben al van voor hun geboorte een band voor het leven. Ze trekken bij alles samen op en slapen zelfs in één bed. En dat is iets wat ze eenmaal binnen Utopia ook van plan zijn te gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:50

    De verwarring compleet.
    Het kan voor een hoop hilarische, komische toestanden leiden.
    Maar wat heeft het met Utopia te maken…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *