Het heftige centraal van 20 maart

Het heftige centraal van 20 maart

Het is vandaag een hectische dag. Zo werd bekend dat er mogelijk twee nieuwe bewoners Utopia zullen betreden en Victoria Utopia gaat verlaten. De bewoners hebben vanmorgen ook al een centraal gehad waar ook het een en het ander mede werd gedeeld. Hier lees je alle besproken punten van 20 maart terug. Dit centraal was ook vrij hectisch…

Jessie begint met de financiën. Het gaat heel erg goed vertelt hij. Alles bij elkaar opgeteld staat de groep deze maand al op 16,500 euro winst. Na Jessie wil Romy graag het woord. Nog voordat ze een woord kan uitbrengen rollen de tranen al over haar wangen. Met een klein stemmetje vertelt ze aan de groep dat ze het heel moeilijk heeft. Ik zit echt niet lekker in mijn vel en ik wil dat iedereen weet wat er aan de hand is. Daarna legt ze uit dat het uit is met Cemal. Ze daarom uit de caravan vertrekt en bij Ramona en Billy gaat slapen. Ze vraagt vervolgens aan haar mede bewoners om een beetje rekening met haar te houden. De groep reageert begripvol en zullen Romy en Cemal goed opvangen.

Daarna gaat Kevin verder met de financiën en wordt ook de merchandise besproken. Ook vertellen de bewoners waar ze zelf mee bezig zijn. Zo heeft Billy het druk met de verbouwing en Ramona wil graag repeteren voor haar nieuwe show. Als Victoria het woord neemt gaat ze staan. En vertelt dat ze morgen precies vijftien maanden in Utopia is en dat er morgen een potentiële uitgever van het boek komt. Ze spreekt haar dankbaar uit naar de groep en blikt terug op haar vijftien maanden. De meeste bewoners voelen aan waar Victoria heen wil met dit verhaal en bij Kevin, Ramona en Romy rollen de tranen over de wangen. Het nieuws dat Vic Utopia gaat verlaten komt erg hard aan bij de bewoners. Waar je in dit bericht meer over kunt lezen. Na al het heftige nieuws komt het centraal van vandaag ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *