Jessie wil dat Boyd in de finale van de Utopia spelen komt

Jessie wil dat Boyd in de finale van de Utopia spelen komt

De vierde ronde van de Utopia spelen is weer begonnen! We komen er zo uiteraard nog op terug. Jessie heeft de halve finale al bereikt. Hij wil graag dat Boyd ook doorgaat naar de volgende ronde, maar dan moet het er nu wel van gaan komen. Er zijn namelijk nog maar drie plekken te verdelen. Jessie neemt daarom zijn vriend mee naar de boot want het is tijd voor een yoga sessie. De laatste keer dat de twee dit deden ging Jessie door naar de halve finale, dus misschien helpt het. Je moet winnen Boyd, het moet zegt Jessie die zich opstelt als een echte yogi. De twee doen vervolgens allerlei oefeningen en Boyd vraagt zich af of Jessie stiekem heeft geoefend. Jessie geeft toe dat hij tips heeft gekregen van een andere halve finalist René. Niet winnen is geen optie, dat moet je in je hoofd houden voegt Jessie eraan toe. En tot slot geeft hij Boyd een fles water, want hij moet goed hydrateren voordat de uitdaging begint.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *