Ramona, Romy en Billy hadden knallende ruzie

Ramona, Romy en Billy hadden knallende ruzie

Afgelopen avond was het niet overal gezellig. Zelfs Roy Donders die een paar nachtjes komt logeren kon daar niet aan bijdragen. Na de Utopia Spelen hangt er enige tijd wat spanning tussen Ramona, Romy en Billy. Ramona zit niet zo lekker in haar vel en zoekt steun bij Billy. Romy die ook goede vriendinnen is met Ramona, ziet hoe haar twee vriendinnen naar elkaar toetrekken en hierdoor voelt de Romy zich gepasseerd.

Ik zie dat je goed gezelschap hebt sneert Romy dan ook naar Ramona als ze ziet dat Billy haar troost. Vervolgens ontstaat er ruzie, waarin de drie continu verwijten naar elkaar maken. Ramona en Billy vinden het na een tijdje genoeg geweest. Ze weten niet waarom Romy zo doet en Ramona besluit dan ook om het gesprek met haar aan te gaan. Het boeit me echt niet dat jij bij Bil op de kamer gaat slapen hoor begint Romy aan het begin van het gesprek. En probeert Ramona uit te leggen dat ze het vervelend vond dat Billy dit nieuws maar al te graag aan haar wilde vertellen. Volgens Ramona bedoelde Billy dit niet gemeen. Daarna vertelt ze aan Romy dat ze niet zo lekker in haar vel zit en dat ze daarom met Billy stond te kletsen en heeft besloten om bij haar te gaan slapen. Op dit moment raakt Romy in paniek. Dit bedoel ik nou! Ik weet niet eens dat het niet goed met je gaat, en we zijn al zo lang vriendinnen schreeuwt ze terwijl de tranen over haar wangen stromen. Ook Ramona verheft haar stem en de twee gaan schreeuwend verder . Romy probeert snikkend uit te leggen dat ze het vervelend vind dat Ramona haar hart niet bij haar lucht. Uiteindelijk praten de twee het op een rustige toon uit. Ze komen tot de conclusie dat het ging om een misverstand en dat ze elkaar nog steeds alles kunnen vertellen.

Na Ramona wil ook Billy even met Romy kletsen. Als ze in de caravan aankomen breekt Romy en rollen de tranen over haar wangen. Romy zegt dat ze een rotdag heeft en dat ze zich gepasseerd voelt door Ramona. Het doet mij pijn dat Ramona met mijn rotgevoel als eerste bij Billy aanklopt, en niet bij haar. We zijn al zo lang zo close ze snikkend uit. Billy legt vervolgens uit dat Ramona haar hart bij haar luchtte omdat ze haar toevallig het eerste tegen kwam. Volgens Billy hoeft Romy zich helemaal niet gepasseerd te voelen. De twee praten nog enige tijd rustig over de situatie en Romy legt uit dat ze niet jaloers is omdat Billy en Ramona vanaf nu samen zullen slapen. Billy vindt het gewoon vervelend dat ze er niet voor haar vriendin kon zijn terwijl ze zich niet goed voelde. Als Romy wat gekalmeerd is geven de vriendinnen elkaar een dikke knuffel en lijkt de grote ruzie voorbij te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *