René weet wie chocola van de candy shop gestolen heeft

René weet wie chocola van de candy shop gestolen heeft

René is de nieuwste aanwinst in Utopia, verschillende bewoners moeten nog een beetje aan hem wennen. Hier en daar zijn er wat irritaties rondom zijn gedrag en uitspraken. Zo was er gisteren een akkefietje rondom de boodschappen. Onderling uiten de bewoners hun frustraties over René bij elkaar, maar dit blijft niet onopgemerkt.

Zo vertelt René aan Bas dat hij het gevoel heeft dat er iets tussen hem en Ramona in staat. Als ze langs me loopt, voel ik een negatieve vibe voegt hij eraan toe. Dit gevoel had ik eerder ook al bij Jacco. Zowel Jacco als Ramona ontkennen alleen dat er iets is. Ik denk dat ik Ramona juist kan helpen en misschien op deze manier de spanning kan doorbreken. Ik denk namelijk te weten wie de chocolaatjes, die bedoeld waren voor de Candy shop gepikt heeft. Een aantal dagen geleden zag Ramona dat de doos met chocolaatjes voor de helft was leeggegeten, en tot de dag van vandaag weet ze niet wie de schuldige is.  Zal ik het haar vertellen, of snitch ik dan vraagt hij aan Bas. Bas adviseert hem om eerlijk te zijn tegen Ramona. René neemt dit advies in overweging maar benoemt wel hoe moeilijk hij Utopia soms vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Willeke at 21:40

    Ik heb de hele week al niet meer gekeken.
    En dat bevalt me toch goed joh.
    Dat moeten meer mensen doen.
    lekker iets anders doen om half 8 .
    Dus,,,voor mij geen fluttopia meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *