Boyd geeft nog één gratis tatoeage weg

Boyd geeft nog één gratis tatoeage weg

Boyd heeft voor zijn actie om een gratis tatoeage weg te geven, enorm veel brieven ontvangen met mooie ontroerende en emotionele verhalen. Gisteren vertelde hij al aan de groep dat hij in ieder geval een tattoo zal zetten bij de zus van het vermoorde meisje Nicole van den Hurk. Maar hij vond de keuze maken uit al die brieven wel erg moeilijk. Daarom heeft de tattoo artiest besloten meerdere mensen blij te maken.

Zo komen vandaag Desiree en Martin langs, twee mensen die ongeveer een half jaar geleden een kindje zijn verloren tien minuten na zijn geboorte. Zij hebben Boyd geschreven omdat Desiree graag een tattoo wil van Boyd. Dit omdat dit haar zal helpen bij het rouwproces. Al de twee op het Utopia terrein zijn vertellen ze al snel hun verhaal. Dit doen ze onder andere aan Jacco en Boyd. De twee luisteren aandachtig en zijn overduidelijk geschrokken van hun verhaal. Boyd besluit snel aan de slag te gaan en duikt met hen de tattoo shop in, waar hij begint aan een ontwerp. Ondertussen leert hij het stel iets beter kennen.  Ik heb wel even gehuild toen ik hoorde dat ik langs mocht komen geeft hij vervolgens toe. Desiree laat weten dat ze heel blij is om nu in Utopia te zijn en een tattoo van Boyd te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *