Boyd maakt bekend aan wie hij een gratis tatoeage schenkt

Boyd maakt bekend aan wie hij een gratis tatoeage schenkt

Boyd drukt op de zoemer, hij heeft de groep wat te vertellen. Zodra iedereen zit vraagt Billy of het iets ergs is maar dat ontkent Boyd.

Daarna begint hij zijn verhaal, zoals iedereen weet heb ik via de Utopia Courant een oproep gedaan voor iemand die een gratis tattoo van mij zal krijgen. Op deze oproep zijn ruim 500 reacties gekomen, en ik heb het erg moeilijk gehad met een keuze. Daarna benadrukt Boyd dat alle brieven mooi, bijzonder en of emotioneel zijn en dat hij eigenlijk vindt dat iedereen het verdient. Maar toch heb ik een keuze moeten maken en samen met Jacco en Karin heb ik besloten dat er één verhaal was dat eruit sprong. In zijn hand heeft hij de brief, die hij begint voor te lezen. De brief is afkomstig van de halfzus van het vermoorde meisje Nicole van den Hurk, die in 1995 op vijftienjarige leeftijd om het leven werd gebracht. De man die haar vermoord heeft werd pas na jaren gevonden en veroordeeld en is inmiddels weer op vrije voeten. Het hoger beroep in deze zaak, die door de familie is aangespannen dient volgende week. De halfzus van Nicole gaat door een moeilijke periode en wil daarom graag Vrouwe Justitia op haar lichaam laten tatoeëren. Ze hoopt dat de tattoo haar de kracht kan geven die ze in deze zware tijd nodig heeft. De groep reageert met enige emotie op het heftige verhaal. Er is veel ongeloof en boosheid en iedereen is het ermee eens dat Boyd de goede keuze heeft gemaakt door de halfzus van Nicole de tatoeage cadeau te doen. Zij zal binnenkort langskomen in Utopia en de groep besluit dat zij een warm onthaal zal krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *