Deze zaterdag is er een compensatiedag voor de deels afgelaste markt

Deze zaterdag is er een compensatiedag voor de deels afgelaste markt

Afgelopen zondag was er een Utopia markt, maar deze markt liep niet zoals het zou moeten. Door storm moesten de bewoners en standhouders naar binnen. Wat voor beide partijen niet bepaald leuk was. Zeker niet voor de standhouders die sta geld betaald hebben. Enfin daarvoor is er komende zaterdag een compensatiedag.

Je krijgt de mogelijkheid om de loods en het Utopia terrein van dichtbij te bekijken, van 16:00 uur tot 19:00 uur. Tijdens dit gezellig samenkomen zullen natuurlijk ook de Streetwear shop en de Candy shop geopend zijn en kun je een drankje aan de bar krijgen. Daarnaast zorgen de bewoners voor een rondleiding en zal ook aan entertainment worden gedacht. Roy Donders en Dave Dekker zijn namelijk ook aanwezig. Kaarten kopen kan hier

Een deel van de kaarten is gereserveerd voor de mensen die gedupeerd zijn door de  deels afgelaste markt van afgelopen zondag. Ter compensatie zijn deze mensen aanstaande zaterdag welkom bij de open loods. Behoor jij tot een van de gedupeerden en wil je erbij zijn? Mail dan voor woensdagavond 8 maart, 18:00 uur naar inwoners@talpa.tv en vermeld in je mail de namen en geboortedata van de mensen die komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *