Bewoners bereiden zich voor op de Ladies & Gents markt

Bewoners bereiden zich voor op de Ladies & Gents markt

Een nieuwe dag is begonnen en vandaag staat helemaal in het teken van de Utopia markt. Het is nog vroeg wanneer Kevin besluit al zijn mede bewoners te wekken met muziek. Met een enorme speaker loopt hij door de loods waardoor de bewoners op de vide direct beginnen met dansen. Ook de andere bewoners buiten in de caravans en cordwood moeten er aan geloven en worden vrolijk wakker gemaakt door Kevin. Tijd voor de voorbereidingen!

Zo staat Ramona al vroeg in de keuken om vegetarische balletjes voor te bereiden en ook Romy, die verantwoordelijk is voor de bar is al druk in de weer. Demi, Fay en Karin maken wat broodjes klaar voor de rest van de bewoners en de standhouders. De tweeling zegt veel zin te hebben in hun eerste markt. Natuurlijk wordt de Candy shop geopend en richten wat bewoners samen met de standhouders, de marktkramen in. Romy en Cemal spreken af gewoon weer gezellig te doen. Stoeiend rennen ze de loods in. Om 12:30 zal de markt beginnen en laten we hopen dat er veel mensen op af komen. Het weer zit in ieder geval mee!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:37

    Als de lentekriebels maar niet er voor gaan zorgen dat er weer stelletjes komen! en zeker niet de net ontbonden stelletjes….pfff!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *