Een samenvatting van de Utopia markt

Een samenvatting van de Utopia markt

Gisteren was de Utopia markt in Utopia. Wat is er gedurende dag allemaal gebeurd? In deze korte samenvatting stellen we je weer helemaal op de hoogte.

Het leek gezellig druk op de markt. Alle kraampjes, BaasBeach, en de Candy shop leken voldoende mensen te trekken. Maar ook de bewoners kregen de aandacht. Dat was ook het geval bij Cemal. En dit zorgde bij Romy natuurlijk weer voor de enige jaloezie inclusief tranen. Verder kregen Demi en Fay het nodige online commentaar omdat ze er in hun pyjama bij zouden lopen. Verder deden de dames flink hun best. Ramona had het even gehad na een paar uur hard werken en besloot op bed even uit te rusten. Nadat alle bezoekers en standhouders vertrokken waren werd er natuurlijk geld geteld. En dat viel toch wel een beetje tegen. Want ondanks de drukte die we op de live streams gezien hebben bleek het allemaal wat minder te zijn. En dat is natuurlijk ook in de omzet te merken. Jessie kwam daar met verschillende bewoners dan ook achter. Kortom een niet heel erg positief teken dus. Een exact bedrag kunnen we nog niet melden maar we vingen 10.000 euro op. Echter mocht dat nog niet bekend worden gemaakt… Een bevestiging hiervan zullen we vandaag wel horen in het centraal.  Mochten we nog filmpjes van de markt kunnen vinden voegen we deze nog toe. En uiteraard komen we nog met meer nieuws uit Utopia. Hou de site dus in de gaten! Fijne maandag allemaal 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 12:22

    Je hebt helemaal gelijk, Het was het eerste wat in me opkwam toen ik dit stukje over Ramona las.
    Over “ondernemen” gesproken!!!.

    De echte maatschappij is heel wat harder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *