Oud bewoner Do betrokken bij een ongeluk?!

Oud bewoner Do betrokken bij een ongeluk?!

Even wat nieuws van buiten Utopia. Zo werden we getipt door een Utopia fan dat oud Utopia bewoner Do mogelijk bij een ongeluk betrokken is. Het ongeluk zou vanmorgen gebeurd zijn. Het betreft een ongeval tussen een auto en een fietser. De fietser wilde oversteken en is daarbij aangereden. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto zou mogelijk een oud bewoonster van Utopia zijn. Bronnen moeten dit nog bevestigen, het gebeurde in Assen. Echter zegt bovenstaande afbeelding voldoende. Het lijkt duidelijk om Do te gaan… Verdere ontwikkelingen houden we uiteraard voor je in de gaten.

Do betrokken bij een ongeluk?

Verder wordt oud Utopia bewoner Gert-Jan opnieuw vader van een tweeling. Hij liet dit via zijn Facebook pagina weten. Gefeliciteerd Gert-Jan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *