Ondernemers moeten flink aan de bak zonder Jessie en Boyd

Ondernemers moeten flink aan de bak zonder Jessie en Boyd

Gisteren was er al een ondernemersvergadering. Echter verliep deze nogal lacherig en werd er niet extreem veel besproken. Vandaag zijn de ondernemers dus weer bij elkaar gekomen om wat te bespreken.

Billy vertelt dat de groep nu op 97 euro winst staat. Door het vertrek van Boyd en Jessie is er een groot gat ontstaan waar de nodige zorgen over zijn. Met de producten die we nu hebben, gaan we het niet redden. We zullen een andere oplossing moeten verzinnen om meer winst te maken benadrukt ze de groep. Iedereen lijkt doordrongen van het feit dat de ondernemers een tandje bij zullen moeten zetten. Al snel begint de groep met sparren over nieuwe producten en diensten. Ramona vindt ook dat de groep de krachten zal moeten bundelen in plaats van alleen maar bezig te zijn met hun eigen product. Vervolgens worden er plannen gemaakt, zo wil Ramona kleding voor de volle vrouw op de webshop zetten, Jeroen is bezig met sleutelhangers en Fay en Demi willen een playbackshow introduceren in Utopia. Iedereen reageert enthousiast en de groep gaat snel uit elkaar om hard aan de slag te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Else at 20:37

  De tweeling komt hier alleen om op de tv te komen volgens mij, om zichzelf te laten zien, ijdelheid.
  En worden ze ook met twee tegelijk eruit gestemd? Hoe gaat dat als er een van hen uit moet? Gaat de ander dan meteen mee, als Zwaan kleef aan?
  Waarom is daar niet over gesproken tot nu toe, ook niet toen ze binnen kwamen?
  Fay hangt vooral achter Demy aan.
  In allebei lijkt weinig inhoud te zitten.

 2. maria at 16:31

  ondernemers vergadering niets meer aan.Als je de tweeling bekijkt zitten niks anders dan te tutten en achter de computer.Verdienen geen geld .Zijn net kleine kinderen.Maar lief zijn ze wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *