Romy en Cemal hebben afgelopen avond gezoend

Romy en Cemal hebben afgelopen avond gezoend

Afgelopen avond kropen Jessie en Billy weer samen bij elkaar in bed, net zoals gisteren. De twee hadden het wederom gezellig. Romy wilde ook wel wat gezelligheid en besloot naar Cemal te gaan. Ze zou er alles voor over hebben om weer één nachtje tegen hem aan te liggen in de caravan. Maar dit lijkt Cemal geen goed idee. Hij vindt het fijner om zich op zichzelf te focussen nu hij weer single is. Romy vindt dat op haar beurt jammer en probeert voorzichtig aan te geven dat ze toch wel graag weer terug wil naar hoe het allemaal was. Als het serieuze gesprek is afgelopen, besluiten de twee om toch nog even samen op bed te gaan liggen in de woonkamer. Na een voetmassage, wat knuffels en kusjes besluit Cemal verstandig om in zijn eentje te gaan slapen in de caravan. De twee staan op om afscheid van elkaar te nemen, als ze plotseling hevig beginnen te zoenen. Sorry, ik wilde je gewoon even een kusje geven fluistert Romy. Toch kunnen de twee de verleiding niet weerstaan en er volgt nog een gepassioneerde zoen. Groeien ze weer naar elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Rina at 09:25

    Zou er niet meer aan beginnen, begint de ellende gewoon weer opnieuw.
    Romy is te jaloers en Cemal fleurt graag dat veranderd echt niet.

  2. Margriet at 09:24

    Een gezellige nacht,Nou nou het is maar hoe je het maar bekijkt als Bill al het werk moet doen En luie Jessy op zijn rug blijft liggen. Maar ja als ze dat gezellig en romantisch vindt dan zegt dat alleen maar iets over hoe deze dame in.het leven staat . Diep triest. Petje af voor Cemal .

    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *