Paniek in Utopia door dierenvoer wat te laat besteld is

Paniek in Utopia door dierenvoer wat te laat besteld is

Paniek in Utopia!  De bewoners hebben namelijk een probleem, het dierenvoer is op. Romy heeft twee dagen geleden nieuw hooi besteld, maar dit is nog niet aangekomen. En dat zorgt voor enige spanning. Volgens Boyd moet Romy maar beter haar voorraad bijhouden. Misschien moet je boer John bellen, vragen of de koeien kunnen komen eten grapt hij. Wat blijkt? Romy zou volgens de agenda al op maandag voor het hooi gebeld moeten hebben maar deed dit pas op donderdag. Nu moet ze regelen dat er een leverancier bereid is om vandaag nog twee hooibalen te leveren. Dit gaat helaas niet zo makkelijk als ze had gehoopt. Ze schiet dan ook in paniek. Ramona probeert haar te kalmeren. Ik zorg dat het goed komt, en als het dan niet lukt dan komt het alsnog goed benadrukt ze. Uiteindelijk belt Ramona met een lokale manege. Deze willen de bewoner graag helpen. Zo hebben de koeien toch nog hooi. En keert de rust weer terug in de mini samenleving en hebben de dieren te eten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jans at 20:06

    pff zielig ,Romy weer janken? ze kunnen beter de dieren filmen en meer laten zien in UtopA we zien niets meer van bas met met de kippen eenden enz ook vreemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *