Karin, Rob en Jeroen willen een vergoeding voor het schoonmaken wat ze doen

Karin, Rob en Jeroen willen een vergoeding voor het schoonmaken wat ze doen

Vorige week kwam de schoonmaakverdeling ter sprake. Nu het een week later is zitten Karin, Rob en Jeroen bij elkaar om het weer te hebben over dezelfde frustraties. De schoonmakers, Karin en Rob zijn het namelijk zat. De bewoners moeten allemaal helpen met opruimen of ze moeten er voor betalen. Vanaf het begin maakt Karin de wc’s schoon. Een klusje wat niemand graag doet. Maar Karin is er nu ook klaar mee. Ze wil meer waardering of een vergoeding.  Rob en Jeroen zijn het volledig met haar eens. Het is gewoon jammer benadrukt Rob. Jeroen reageert dat hij thuis ook niet degene is die de stofzuiger pakt om lekker op te ruimen, maar hij ruimt wel altijd alles netjes achter zich op. Rob antwoordt dat zijn huis naar eigen zeggen f*cking clean is. De ondernemers hebben er ook van vernomen en zij hebben laten weten dat ze er geen geld voor hebben om het drietal te betalen. Voor nu zullen de schoonmakers het dus maar voor lief moeten nemen maar hoe lang dat nog gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 19:00

    In het begin bij deze structuur is afgesproken dat degenen die de h.h. karweitjes doen, betaald zouden worden door de ondernemers.

  2. Jans at 18:10

    Vind dat ze betaald moeten krijgen zoals de afspraak is, is toch niet netjes de anderen er van profiteren ? gewoon stelletje viespeuken ze lappen de regels aan hun laars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *