Volgens Cemal, Karin, Rob en René moet de loods veel schoner

Volgens Cemal, Karin, Rob en René moet de loods veel schoner

Tijd weer voor wat nieuws uit Utopia. Zo zijn de bewoners de rotzooi en de troep zat. Tijd voor een grote schoonmaak dus!

Rob zit aan tafel met Karin, René en Cemal. Het moet eens klaar zijn met dat iedereen alles achter z’n kont laat slingeren begint Rob. Zo liggen er onder andere overal vuile borden. En de bewoners zijn dan ook op zoek naar een manier om iedereen zo ver te krijgen dat ze hun eigen shit opruimen. Karin oppert om een lijst te maken met klusjes die gedaan moeten worden. Dan kunnen de mensen die dat willen zich daarvoor inschrijven en op die manier een vergoeding krijgen voegt ze eraan toe.René en Rob denken er toch anders over. Ze hadden namelijk bedacht om met zijn vieren de loods schoon te maken. Karin antwoordt dat iedereen wel zijn eigen rotzooi op moet ruimen. En het schoonmaken doen wij dan wel. De gemoederen lopen uiteindelijk toch hoog op als Rob het heeft over de groenten die er al drie dagen staan. Ik heb geen zin om die vieze groenten, die er al drie dagen staan, op te pakken en op te ruimen. Ik ben er klaar mee om het schoon te maken benadrukt hij luidkeels. Na anderhalf uur praten zijn de bewoners het met elkaar eens. Het moet anders dus iedereen ruimt zijn eigen rotzooi op en een paar mensen nemen de schoonmaak taak op zich. Zo blijft de loods schoon en kunnen ze fris beginnen aan de lente. Maar hoe lang dat stand gaat houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 16:27

    Dat is niet meer dan normaal dat iedereen een taak voor zijn rekening neemt .En die zonder mokken en morren gaat doen . Ze leven daar met 15 personen dus het moet te doen zijn . En die gene die niet mee Willen doen die moeten dan tegen betaling van hun eigen zakgeld maar een huis houdelijkehulp lin huren.

  2. Jans at 16:22

    vergoeding voor schoonmaken? krijg je thuis ook niet ze moeten hun eigen spullen opruimen zo niet buiten op een stapel gooien. laat de schoonmaak politie maar weer eens langs gaan….de luifel zit niet voor niets dicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *