René verspreid een pikante roddel over Romy en Jacco

René verspreid een pikante roddel over Romy en Jacco

Een nieuwe week is begonnen. Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Hopelijk iets meer dan gisteren, maar dat zal vast wel. Het is immers iets minder warm en het weekend zit erop. We blikken nog even terug op afgelopen avond.

Jacco en Romy stonden buiten te kletsen. Ze hebben iets opgevangen over René wat hen allebei tegen het borst stuit. René schijnt namelijk een roddel te verspreiden. Wij zouden geneukt hebben zegt Jacco vol ongeloof. Romy snapt op haar beurt echt niet waarom je een roddel als dit zou rondbazuinen. Ik vertrouw René voor geen meter voegt ze eraan toe.  Jacco vindt dat deze roddel hun imago schaadt, zeker gezien het feit dat Romy destijds nog samen was met Cemal. Dit maakt voor hem de keuze makkelijker voor de aankomende stemronde. Deze roddel schijnt drie weken geleden begonnen te zijn en komt nu aan het licht bij de Romy en Jacco. De twee vinden dat René eerst wel even naar hen toe had kunnen lopen om te polsen of dit echt zo is. Rare flapsnuiter zegt Romy geïrriteerd. De twee zijn het vertrouwen in René volledig kwijt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *