Rob wordt moe van mede bewoner Jessie

Rob wordt moe van mede bewoner Jessie

Tijd weer voor wat Utopia nieuws. Het is erg rustig in de mini samenleving en zonnig dus we zijn wat later. Enfin Rob ergert zich steeds meer aan Jessie.

Jeroen en Rob staan buiten met elkaar te kletsen. Al snel gaat het over Jessie. Ik heb wat leuks ontdekt fluistert Rob. Jessie heeft vanochtend slippers online gezet op de Utopia webwinkel. Dit was toch jullie idee? reageert Jeroen. Rob knikt ik word er moe van vervolgd hij. Dit geeft voor mij nog meer reden om Jessie eruit te willen hebben bij de volgende stemronde. Dan zit je bij dezelfde club, de minimalisten, en dan naai je elkaar nog voegt hij er geïrriteerd aan toe. Vervolgens vertelt Rob dat hij best bang is voor de stemronde. Wat een f*cking spanning. Er zelf uitstappen zal ik nooit doen, maar ik vrees wel voor een aantal stemmen. En ik weet niet hoe het zal lopen en dat zit mij behoorlijk dwars.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Pip at 23:45

    Oh fantastig hoe de zielige Rob zich zo ongelooflijk ergerd aan Jessie. Die slang kwam binnen gekronkeld en d8 dat ie zomaar ff het hele zootje ging omgooien en daarmee koning utopia himself zou worden. Whaha LEUK he Rob? Gezellig! Tik’m aan ouwe! Die positieviteit was zo het riool in gepompt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *