Romy wil Cemal flink verrassen als hij jarig is

Romy wil Cemal flink verrassen als hij jarig is

Komende zaterdag is Cemal jarig en wordt hij 23 jaar. Nu hij en Romy weer een soort van samen zijn, wil zij natuurlijk de leukste verjaardag organiseren die Cemal ooit heeft gehad. Daarvoor heeft ze wel de hulp van René bij nodig. Romy is namelijk van plan om speciaal voor haar liefje een nummer te schrijven. Deze zal ze zaterdag opvoeren, het liefst onder begeleiding van gitarist René. Samen bespreken de twee in de keuken welke kant Romy op wil met het liedje en wat voor melodie ze graag wil. Ze besluiten om een bestaand nummer te pakken waar Romy dan haar eigen tekst op zal schrijven. Maar dat is nog niet alles, Romy heeft nog een plan. Een grote verrassing want ze wil een beroemd model naar Utopia laten komen. Echter blijkt het niet zo gemakkelijk te zijn om dit te regelen, dus of dit plan door kan gaan is nog maar de vraag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *