Rob heeft zijn twijfels over René zijn oprechtheid

Rob heeft zijn twijfels over René zijn oprechtheid

Morgen is de stemronde en er wordt dan ook veel over gesproken. Zo heeft Jeroen een gesprek met Rob over hun stemstrategie. Want Rob heeft twijfels over Renés oprechtheid. De drie hebben een tijd geleden afgesproken om al hun stemmen op Jessie te zetten. Niet veel later komt René ook bij de twee om bij de bespreking te zijn. Onmiddellijk stelt Rob de vraag waar hij al dagen mee in zijn hoofd zit. Ik stem drie keer op Jessie en ik wil het nu ook van jou weten zegt hij op een serieuze toon. René legt uit dat hij wel op Jessie zal moeten stemmen, omdat hij anders zelf samen met Rob en Jeroen op de bank terecht zal komen. Toch klinkt er een lichte twijfel in René zijn stem. En geeft toe het jammer te vinden dat hij op Jessie moet stemmen omdat hij ziet wat voor kwaliteiten Jessie bezit. René voegt eraan toe dat hij zich momenteel nogal ergert aan iemand anders. Hij doelt op Billy. Die is volgens hem echt vals. Jeroen benadrukt dat er sprake is van hiërarchie in Utopia en heeft het geen zin om op dit moment op Billy te stemmen. Jessie’s vertrek zal volgens hem er automatisch voor zorgen dat Billy de volgende keer weggestemd kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *