Bewoners houden een centraal op tweede paasdag

Bewoners houden een centraal op tweede paasdag

Het is tweede paasdag in Nederland en de bewoners in Utopia hebben een centraal gehad. In dit bericht lees je de belangrijkste punten terug.
Billy opent het centraal en geeft een update van de financiën. De ondernemers hebben 2862,60 euro omzet en de minimalisten 625,80 euro. Er is de laatste paar dagen weinig verdiend waar Ramona erg teleurgesteld over is. Jessie vraagt aan de groep of iedereen wel actief bezig is met geld verdienen.
Al snel gaat het over de webshop. De bewoners zijn erover eens dat de webshop vernieuwd moet worden en er nu erg slordig uitziet. Kevin spreekt de groep streng toe volgens hem werkt iedereen slordig en wordt er van alles zomaar online gegooid. René biedt zich aan om te kijken naar een nieuwe look en opbouw van de webshop.

Kevin bespreekt daarna zijn plannen voor aankomende markt. Aan de groep vraagt hij advies over wat voor eten er verkrijgbaar moet zijn op de markt. Naast de pannenkoeken wil hij graag nog tosti’s als eten hebben. Er ontstaat verwarring, want een aantal bewoners dachten dat er ook hotdogs en broodjes bal verkocht zouden worden. Geïrriteerd merken Kevin en Ramona op dat ze het hier al vaak over hebben gehad en allang de beslissing hadden genomen om geen hotdogs en broodjes bal te verkopen. Toch lijkt het Ramona handig om hotdogs te doen, aangezien dit snel gemaakt kan worden. De bewoners zijn het hiermee eens en stemmen in om pannenkoeken en hotdogs te verkopen.

Bas vraagt daarna of hij van zijn afwasdienst af mag. Dit omdat hij nu ook al de koeien in zijn eentje doet. Uiteindelijk besluit René om deze taak van Bas over te nemen, als hij zo nu en dan met de koeien mag knuffelen. Cemal wijst de bewoners erop om vuile vaat op te ruimen en schoon te maken. De keuken is vaak slordig en onopgeruimd. Billy haakt hier op in en stelt dat er door de hele loods kopjes zweven, ze is er klaar mee en wil dat iedereen zijn eigen rommel opgeruimd.

Wat vinden jullie ervan als we vanaf morgen weer onze eigen eieren gaan eten? vraagt Bas aan de groep. Hij belooft vervolgens aan de groep dat hij elke dag zal zorgen voor verse eieren. Hier stemt iedereen mee in. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 12:25

  Haha, en als de eieren van de leg zijn gaat Bas dus zelf eieren leggen!
  Want hij heeft beloofd om elke dag voor verse eieren te zorgen!
  Die Bas, geen zaad maar eitjes, haha!
  Maar heel vreemd dat ze hun eigen eieren niet aten!

  Zelfvoorzienend zouden ze moeten worden! Ipv. andere dure investeringen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *