Welke bewoner zie jij het liefst Utopia verlaten?

Welke bewoner zie jij het liefst Utopia verlaten?

Vanaf nu kun je nomineren. Welke bewoner zie jij het liefst vertrekken? Dit is jouw kans om een inwoner weg te stemmen. De komende 24 uur ligt het lot van de bewoners in jouw handen… Want jij bepaalt wie de publieksstem krijgt. Je hebt tot morgenochtend 9:00 de tijd om te stemmen. Maar hoe zit het ook al weer?

Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve Utopia streamera, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar je kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee. Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen.

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia. Deze is te downloaden via de App Store en Google Play.

In het hoofdmenu van de app vind je de knop Stemmen. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

klik hier om te stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
  1. Gertrude at 22:03

    Jessie eruit, staat alles lekker op z’n kop, geeft weer een nieuwe boost. Billy moet je sowieso van t terrein halen, geeft een slecht voorbeeld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *