Billy slaapt liever alleen dan in de “Divavilla”

Billy slaapt liever alleen dan in de “Divavilla”

Sinds kort hebben Billy, Ramona en Romy hun eigen slaapverblijf. Ze slapen in een klein “huisje” wat ze de Divavilla noemen. De drie vriendinnen hebben enige tijd geleden besloten dat ze het gezellig vinden om hun avonden en nachten samen door te brengen. Maar sinds deze slaapplek er is heeft Billy er nog maar één keer geslapen. De andere nachten heeft ze bij Jessie doorgebracht. Aan Boyd gaf Billy afgelopen avond al snel toe dat ze liever bij Jessie slaapt. Die meiden kunnen uren met elkaar tutten en ouwehoeren, ik kan dat niet legt ze uit. Ik slaap liever alleen voegt ze eraan toe. Boyd adviseert Billy vervolgens om dat dan ook te gaan doen. En denkt dat ze over een tijdje de boot van Jessie over kan nemen. Jessie gaat namelijk samen met Boyd in het penthouse slapen. Billy vindt dit op haar beurt een goed idee alleen vindt ze het lastig om dit aan Ramona en Romy te vertellen, zeker nadat Ramona aan haar heeft gevraagd of ze wat vaker in hun huisje wil slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:20

  Weten die meiden nog wat ze willen.
  Zag gister ook dat Romy bij der vriendje sliep.
  En Billy bij Jessie .
  En dan zeggen we willen een eigen slaap plaats.

 2. Margriet at 11:53

  Alleen slapen ,vergeet het maar.Ze bedoelt eigenlijk dat ze het liefst bij Jessy slaapt,zolang het mogelijk is dan. Want Jessy gaat naar huis. En anders gaat ie bij Boyd wonen. En dan komt ze er niet meer in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *