Een samenvatting van eerste paasdag in Utopia

Een samenvatting van eerste paasdag in Utopia

Het is eerste paasdag en zondag dus de bewoners doen lekker op hun gemak. Daarom hebben we een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

Er hangt een gespannen sfeer in de loods. De stemronde komt steeds dichterbij en hierdoor wordt er veel gefluisterd en worden en groepjes gevormd. Jessie besluit zich hier weinig van aan te trekken en heeft zin in wat sportieve ontspanning. In de ochtend is hij dan ook druk bezig met het maken van een tennisbaan. Nadat hij op internet heeft opgezocht hoe groot zo’n veld is, gaat hij met verf aan de slag. Als het vak gemaakt is hangt hij een tennisnet op en niet veel later kan er gespeeld worden. Ondertussen zitten een aantal andere bewoners op de bank te kletsen. Het lijkt erop dat de naderende stemronde even vergeten wordt en de gezelligheid voorop staat. Billy is in tegenstelling tot haar mede bewoners, wel aan het werk. Zo werkt ze de financiën bij. Als ze hiermee klaar is slaat ze samen met Jessie en Cemal, een balletje op de nieuwe tennisbaan. Ook Karin en Jacco zijn sportief bezig. De twee zijn aan het zweten in de gym  terwijl ze vrolijk meezingen met hollandse muziek. Uiteraard komen we snel weer terug met meer nieuws uit Utopia. Hou de site dus in de gaten en uiteraard fijne Pasen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *