Jeroen, René en Rob spannen samen om Jessie of Boyd te nomineren

Jeroen, René en Rob spannen samen om Jessie of Boyd te nomineren

Na het centraal van vandaag lopen René en Rob richting de gym. Tijdens het centraal hebben Ramona en Billy hun zorgen uitgesproken over het feit dat er te weinig geld wordt verdiend, sinds het vertrek van Boyd en Jessie. Hier krijgen de anderen onterecht de schuld van volgens de twee. Rob merkt op dat de Ramona en Billy vooral bezig zijn met het verdienen van geld voor eigen gewin. Al snel komt de geldverdeling van de huidige structuur ook ter sprake, met name de bonussen. Bonussen zijn bullshit aldus René. Wat later arriveert ook Jeroen in de gym. En het duurt niet lang voor de stemronde besproken wordt. Het drietal wil deze week Jacco en Karin aan hun kant krijgen. Zo zullen ze met zijn vijven maar liefst vijftien stemmen hebben om uit te delen. Karin en Jacco hebben we nodig benadrukt Rob, die het liefst ziet dat Jessie Utopia zal verlaten. Boyd heeft volgens hem ook aangegeven weg te gaan als Jessie vertrekt. En dan gaat Billy ook weg roept René met een lach op zijn gezicht. De mannen gaan verder over hun tactiek. Als we heel tactisch kunnen stemmen, dan Romy eruit oppert René nog. Ik irriteert me mateloos aan haar voegt hij eraan toe. Rob vindt op zijn beurt dat zij wel goed te bewerken is. En vindt ook dat Cemal en Romy maar een stel meelopers zijn. De drie zijn het erover eens dat ze maar achter de kont van Jessie aan lopen. Toch zijn de mannen het met elkaar eens Jessie of Boyd eruit!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jans at 14:42

    eindelijk een goed plan, zou vol op jessie gaan boyd zou dan ook zelf vertrekken de een kan niet zonder de ander yes yes je kan er zo mooi vanaf komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *