Het centraal van 10 april

Het centraal van 10 april

De bewoners hebben vandaag weer van alles besproken in een centraal. Hier lees je de belangrijkste besproken punten terug van 10 april.

Billy opent het centraal met de financiën en laat aan de groep weten hoe de bv er op dit moment voor staat. De ondernemers hebben 1300 euro winst gemaakt en de minimalisten 326 euro. Maar er moet geld bij benadrukt ze. Het lijkt Billy handig dat er voorlopig geen investeringen meer worden gedaan en niet te veel geld wordt uitgegeven. Kevin vraagt bezorgd of iemand een goed idee heeft om meer geld binnen te halen. Al snel neemt Boyd het woord en vertelt over een nieuw plan van hem en Jessie. De twee hebben een kleine investering nodig voor gaas, om konijnenhokken te bouwen die ze kunnen verkopen. De bewoners bespreken nog meer manieren om meer geld binnen te halen en minder grote investeringen te doen. Laten we met zijn allen creatief zijn, want ik denk dat er wel hele mooie dingen uit kunnen komen gaat Kevin verder.

Het Live in de loods die dit weekend plaats vond heeft voor Jacco een slapeloze nacht veroorzaakt. Het evenement wat hij georganiseerd heeft heeft namelijk verlies gedraaid althans dat kreeg hij te horen. Maar uiteindelijk blijkt dit niet waar te zijn en was er verkeerd geteld. Daarom oppert Jacco dat hij graag wil dat Jessie voortaan de berekeningen doet bij zijn evenementen.

Ramona en Billy spreken vervolgens ook hun zorgen uit. Nu Jessie en Boyd zijn overgestapt naar de minimalisten, komt er veel minder geld binnen bij de ondernemers. Hierdoor zijn de twee bang dat hun operaties niet door kunnen gaan. Na een tijdje haakt Karin hierop in en laat ze weten dat er niets aan te doen valt. Het feit dat de minimalisten al maanden 100 euro per maand krijgen en de ondernemers nu over minder inkomsten gaan zeuren, stuit Billy tegen de borst. En laat vervolgens ook nog weten dat de financiën haar zwaar valt. Ik kom niet aan mijn eigen dingen toe en wil daarom niet elke dag aan de financiën werken legt ze verder uit. Daarom vraagt ze de  bewoners om niet overdag met financiële zaken naar haar toe te komen, maar pas ’s avonds. En daarmee sluit het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ria at 08:30

  Ik ben zo benieuwd hoe het af gaat lopen.Als je naar de TV uitzendingen kijkt zit je je alleen maar te ergen een huis bouwen maar geen geld erinsteken komentaar leveren op mensen die wel werkenJeroen is ook niet min favoriet maar hij werkt wel net als Rob.Ik heb Bas nog niet veel zien doen hij kost alleen maar geld om zijn beesten eten te geven/Boyd wil de konijnen het voor hem laten verdienen Ik vraag me ook af wat de tweeling uitspookt een paar kettinkjes maken en mensen belachelijk maken een naar stel Het konijnen gedrag is de latste tijd ook genoeg op TV te zien.

 2. yasmin at 11:52

  Ohhhh billy moet toch haar nieuwe neus krijgen. Stel je voor dat dit niet doorgaat en vergeet niet misschien wil ze daarna ook een hersencorrectie lol.

 3. Druif at 11:31

  Geld voor gaas konijnenhokken?
  En wie gaat due hokken maken , of laten ze dat doen door een medebewoner tegen betaling ? Want ja iedereen is te koop toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *