Billy, Ramona en Romy repeteren hun theaterstuk

Billy, Ramona en Romy repeteren hun theaterstuk

Wat gebeurd er momenteel nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting van deze middag gemaakt. Met alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

Billy, Ramona en Romy zijn druk met repeteren voor hun theaterstuk “Er was eens”. Dit doen ze op het nieuwe podium, die René voor Ramona heeft gebouwd. Terwijl de dames vrolijk aan het oefenen zijn met de muziek en tekst, komen af en toe de andere bewoners een kijkje nemen. Een eindje verderop bekritiseren Rob, René en Jeroen de zelfgebouwde konijnenhokken van Boyd en Jessie. Dit is prutswerk merkt Rob op terwijl hij het hok heen en weer beweegt. De drie kunnen niet geloven dat Boyd en Jessie echt van plan zijn om de hokken echt te verkopen.  In de loods zijn Demi en Fay bezig met het interviewen van de minimalisten Jessie en Boyd. De overstap van de twee mannen wekt de interesse van Demi en Fay en terwijl ze met hun vlogcamera alles vastleggen, stellen ze kritische vragen. Dat was het voor nu weer even. Uiteraard komen we straks weer terug met meer nieuws uit Utopia. Hou de site dus in de gaten 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *