Bas verkoopt zijn totempaal

Bas verkoopt zijn totempaal

Het is erg rustig in Utopia, op de live streams gebeurd niet heel veel bijzonders. Er wordt voornamelijk genoten van het mooie weer. Bas is wel bezig, enige dagen geleden had hij het plan bedacht om een totempaal te maken. Deze wilde hij niet verkopen maar op het Utopia terrein zetten. Echter heeft hij vandaag een mail ontvangen waardoor Bas nu toch begint te twijfelen. Een kijker heeft namelijk 300 tot 400 euro geboden. Bas vertelt het nieuws aan een paar andere bewoners en iedereen adviseert hem om het beeld te verkopen. Bas besluit de klant te bellen om de verkoop te bespreken. Ze spreken een prijs af van 350 euro. Dit betekent dus dat hij de wedstrijd van Billy heeft gewonnen en de helft van de opbrengst zelf mag houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *