Cemal zit vandaag 15 maanden in Utopia!

Cemal zit vandaag 15 maanden in Utopia!

De ochtend van dag 1232 is alweer bijna voorbij. Maar wat gebeurd(e) er allemaal in de mini samenleving? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Billy en Jessie hebben met elkaar gesproken. Al snel was het niet meer zo gezellig tussen hen. Als Billy om een knuffel vraagt laat Jessie weten dat ze beter een beetje afstand kunnen houden. Billy kijkt hem verbaasd aan. Ben je nou serieus vraagt ze. Jessie loopt knikkend met zijn hoofd weg… Romy, Chipp en Beau hangen ondertussen versieringen op voor Cemal, want hij woont vandaag al 15 maanden in Utopia. Romy kiest expres gele ballonnen uit omdat dit de lievelingskleur  is van hem. Als alles is opgehangen komt Cemal de badkamer uitlopen. Lieffie, heel leuk zegt hij enthousiast. Vrolijk tilt hij Romy op en geeft hij haar een dikke zoen.

Daarna is het tijd voor de ondernemersvergadering. Cemal begint met de financiën. De winst is 2454,25 euro. Dit is 100 euro meer dan gisteren. Dat is heel verdrietig merkt Jessie op. Hier zijn de ondernemers het mee eens. Beau laat aan de groep weten dat ze vandaag zal rondbellen voor de escaperoom.  Na de vergadering komt Jessie naar Beau toe. En laat aan haar weten dat hij bereid is om geld te investeren, mocht Beau het geld niet van de bv kunnen krijgen. De twee praten verder over de invulling van de escaperoom.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:57

    NIet te geloven dat Billy ”verbaasd” is, nog steeds bij hem blijft ”halen” en tegenover de anderen praat, alsof Jessie haar nodig heeft enz. Terwijl ze alles wat ze zegt over hem als in een spiegel om moet draaien. Zo oneerlijk! En dat de anderen dat niet door hebben en haar er niet op wijzen. Ja, Boyd heeft Jessie er op gewezen, maar hoe lang blijft dat hangen bij Jessie als zijn lusten ook weer opspelen?

  2. Grumpy at 12:57

    Jessie stelt zich weer ver boven de anderen. Hij gaat apart zitten eten. De overige bewoners zijn duidelijk te min voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *