Jessie heeft voor het eerst in tijden echt lekker geslapen

Jessie heeft voor het eerst in tijden echt lekker geslapen

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. Boyd die vertrokken is heeft het penthouse aan Jessie gegeven. Jessie is daar maar al te blij mee en heeft het gebouw dan ook geclaimd. Afgelopen avond werden alle spullen naar deze ruimte verplaatst en zijn eerste nacht in het nieuwe verblijf is een feit. Als hij in de ochtend wakker wordt zijn de bewoners benieuwd hoe zijn eerste nacht is bevallen. Goed, ik heb voor het eerst in tijden lekker geslapen vertelt Jessie aan Beau. Niet zo wonderlijk want hij had de deur gebarricadeerd. Romy, Karin en Chipp zijn ook heel benieuwd hoe Jessie de nacht heeft doorgebracht en komen één voor één kijken in zijn nieuwe paleisje.  Wow, wat leuk merkt Romy op. Wat later gaat Jessie aan de slag om het penthouse verder in te richten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:54

    Gevaar voor hospitalisatie…het moet niet te leuk worden daar voor de Utopianen! Dan willen ze helemaal niet meer weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *