Bas vraagt aan Chipp of hij Fay leuk vindt

Bas vraagt aan Chipp of hij Fay leuk vindt

Als Chipp en Bas achter de computer zitten, stelt Bas plotseling een directe vraag. Vind jij Fay leuk? vraagt hij nieuwsgierig. Chipp kijkt Bas wat verbaasd aan en vraagt zich af hoe hij daar opeens bij komt. Bas legt vervolgens uit dat hij een bepaalde chemie tussen de twee ziet. Maar volgens Chipp speelt er nog niets. Ik ken haar nog veel te kort om gevoelens voor haar te hebben. Maar ik kan goed met haar opschieten voegt hij eraan toe. Het is een leuke griet geeft hij dan toe. En het zijn wel de leukste vrouwen hier doelend op de tweeling. Maar ik wil liever geen relatie in Utopia. Volgens mij kan dat nooit goed gaan. Bas denkt op zijn beurt dan weer dat niemand liefde tegen kan houden. Hij heeft er overigens ook ervaring mee. Zal er ooit iets ontstaan tussen Fay en Chipp?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *