Boyd heeft Utopia definitief verlaten

Boyd heeft Utopia definitief verlaten

Boyd liet het vanmorgen al aan Jessie weten, hij wil Utopia verlaten. Wat later viel het kwartje steeds meer bij de rest van de groep. Uiteindelijk roept Boyd de groep bij elkaar om zijn vertrek definitief te maken.

Boyd vertelt dat toen hij wist dat hij Utopia in ging zijn vrienden hem voor gek verklaarde. Meer dan 23.000 in de min, daar wil je toch niet zitten. Toen dacht ik dat het wel anders kon. En dat heb ik samen met Jessie opgepakt. Gedaan wat ik heb kunnen doen. Ik heb veel dingen gedaan en vond het super tof. Ik zou willen dat ik net als jullie hier langer zou kunnen blijven. Maar ik ben mijzelf tegen gekomen en het nu duidelijk dat ik daar mijn doelen op moet pakken. En wat problemen op moet lossen. Ik heb super gelachen en een toffe tijd gehad. Dit was het voor mij het was een super Utopia. En jullie bedankt voor alles! Billy bedankt Boyd vervolgens. Je hebt je stempel erop gedrukt. Je bent een bijzondere vent en iedereen is je dankbaar. Een applausje volgt en Cemal doet nog een traditioneel ABC-tje. Daarna gaat Boyd richting het hek en wordt er voor de laatste keer afscheid genomen. Jessie houdt zich groot, heeft het er duidelijk moeilijk mee maar geeft Boyd nog wat foto’s en een halsband voor zijn hond. Daarna stapt hij de buitenwereld in.

Jessie zucht een aantal keer en vertelt aan Bas dat hij dit al zag aankomen. Ik had al zo’n gevoel. Al gauw komt het penthouse ter sprake. René adviseert Jessie om het penthouse op slot te gooien voordat het wordt vergeven. Wat dacht je ervan dat alles voor mij is reageert Jessie fel. René begrijpt dit maar geeft aan dat hij een aantal bewoners al heeft horen praten over de verdeling van Boyd zijn bezit. Ook Chipp die nog maar een paar dagen in Utopia is vindt het jammer dat Boyd is vertrokken. Dit gaat echt veel impact hebben merkt hij op. Succes in de buitenwereld Boyd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Dennis at 15:07

  Het wordt toch echt weer een beetje minder leuk nu het team Boyd/Jessie niet meer is. De rest zit daar maar een beetje te lamzakken en leveren nul leuke televisie op….

 2. ikkem at 14:09

  Iedereen komt in met een kleine doos en lege handen, uiteindelijk gaat weg met de overvolle wagen, lekker hebberig.
  Dat is Utopia of toch niet!? 😉

 3. Angelique at 12:38

  Mocht Bas als winnaar van 2016 niet geld verdelen onder de bewoners? En moesten de bewoners niet pitchen wat ze met het geld zouden gaan doen? Kwam Boyd toen niet dat hij met dat geld een penthouse wilde bouwen? Heeft Bas hem dat geld toen ook niet gegeven? Ik vind dit een beetje lullig overkomen op Bas. Hij gaf het geld aan Boyd omdat hij een penthouse wilde hebben en daar ook zo gaan wonen, maar nu gaat die idioot van een Jessie er vermoedelijk wonen. Denk niet dat, dat Bas zijn idee was toen hij het geld aan Boyd gaf. Maar ben in ieder geval blij dat hij al weg is. Jessie zal zeker nog tot het einde van het jaar daar blijven. Die wilt Utopiaan van het jaar worden. Maar als Billie eens zou weggaan denk ik wel dat hij wat aangenamer zal zijn. Nu laat hij zich veel meeslepen met Billie. Dat hij misschien niet eerlijk de boekhouding heeft gedaan, ja wie heeft de boekhouding ooit eerlijk gedaan? Volgens mij niemand.

 4. isbe at 12:29

  ik zal die grootkop missen . te weinig mensen durfden tegen hem in te gaan maar dat is hun probleem het gaat je goed boyd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *