Boyd gaat vanmiddag Utopia verlaten?!

Boyd gaat vanmiddag Utopia verlaten?!

Een wending die we niet aan zagen komen. Althans wij niet! Boyd wil even het gesprek met Jessie aan gaan en besluit hem uit de gym te halen. Samen gaan ze in het penthouse zitten. Boyd vertelt hem dat hij een half jaar geleden Utopia binnenkwam en dat ze dikke vrienden zijn geworden maar dat hij nu buiten dingen te doen heeft en dat hij straks uit Utopia zal vertrekken. Voor mijn gevoel laat ik je een beetje in de steek, maar je redt je wel in je eentje voegt hij eraan toe. Jessie had dit totaal niet verwacht en merkt op dat hij nu weer alleen is. Maar respecteerd zijn keuze. Boyd zijn plan lijkt dus echt vast te staan. En deelt mede dat het penthouse voor Jessie is. Ook ziet hij Jessie graag Utopiaan van het jaar worden. De twee schudden de hand en Jessie besluit verder te sporten in de gym en zijn hoofd leeg te maken. Boyd heeft het de rest van de groep overigens nog niet vertelt. Maar dat zal nog wel komen. We komen er natuurlijk op terug, hou de site dus in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *