Billy vindt Jessie en Boyd twee f*cking pannenkoeken

Billy vindt Jessie en Boyd twee f*cking pannenkoeken

Deze ochtend begon met een grap. Jessie en Boyd besluipen Chipp en maken hem wakker door een grote emmer met ijskoud water over hem heen te komen. Chipp sleept vervolgens zijn matras en beddengoed naar buiten om dit in het zonnetje te laten drogen. Nadat de rest van de bewoners rustig is wakker geworden komen de ze bij elkaar voor een  centraal. Na het centraal gaat iedereen zijn eigen weg. Jessie en Cemal gaan sporten en Beau maakt schoon. Wat later vertelt Boyd aan Jessie dat hij vanmiddag Utopia zal verlaten. Billy gaat ondertussen aan de slag in het atelier en Romy, Demi en Fay zijn druk met de Lip Sync Battle.

Ondertussen doet Billy haar beklag bij Karin over Jessie en Boyd. Het bevalt haar niet dat Jessie en Boyd in het centraal kritiek hadden op haar goed bedoelde idee. Volgens Billy maken de twee het persoonlijk en heeft dit niks meer met haar idee te maken. Met trillende stem vertelt ze aan Karin dat ze walgt van het gedrag van Jessie. Ik heb dit niet verdiend voegt ze eraan toe. Karin geeft Billy als advies mee dat Billy zich niks van Jessie en Boyd moet aantrekken. Nee ga ik ook niet doen, f*cking pannenkoeken. Wat ze alleen nog niet weet is dat ze snel van Boyd “verlost” is omdat hij vanmiddag al de buitenwereld in gaat.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Harry at 14:46

    Nu boyd weg is staat jessie er alleen voor en die rot ook wel op, en dan gaat bill ook wel. En dan is er weer rudt in utopia, dan wordt het het kijken wel weer waard.

  2. joke at 14:32

    had liever gewild dat die leugenaarster en verschrikkelijk mens die de heleboel verziekt naar huis had gegaan en met mij vele andere mensen Ik vindt dit heel raar dat als ik elke keer wat plaats bij jullie dat ik het al gedaan hebt dat is niet waar .Wat is de bedoeling van dit antwoord

  3. joke at 14:29

    had liever gewild dat die leugenaarster en verschrikkelijk mens die de heleboel verziekt naar huis had gegaan en met mij vele andere mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *