Chipp gaat nu de kookwedstrijd met Billy doen

Chipp gaat nu de kookwedstrijd met Billy doen

Boyd is nu een paar uur weg uit Utopia. Billy besluit daarom op de zoemer te drukken, ze heeft namelijk iets te vertellen. Iedereen reageert verbaasd en Romy vraagt geschrokken of er niets ergs aan de hand is. Maar Billy laat weten dat het om een leuke mededeling gaat. Aangezien Boyd en ik captains waren bij de kookwedstrijd in juli, wil ik iemand anders hiervoor aanwijzen. Eén van de mannen zal zich dus moeten aanbieden als nieuwe captain. Cemal en Chipp bieden zich aan. Verbaasd kijkt Billy naar Chipp. Kan jij koken vraagt ze aan de nieuweling.Chipp geeft al snel toe dat hij nog nooit gekookt heeft. Dan kies ik wel voor jou reageert Billy lachend.  Iedereen is het met deze keuze eens en dansend begint het vrouwenteam Who run the world? Girls te zingen. Zou de wedstrijd nu al bepaald zijn gezien het feit dat Chipp niet kan koken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:55

    Wat een domme zet van Chipp. Informeert zich ook niet eens over wat het precies inhoudt én hij kan niet eens koken! Kat in het bakkie voor Billy, het vrouwenteam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *