Jessie is nu de populairste bewoner

Jessie is nu de populairste bewoner

Een nieuwe week betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. En Jacco staat niet meer op plaats één! Jessie is het populairste, Jacco staat op twee en Karin is ook flink gestegen. Ze staat op plek drie. Waardoor Bas niet meer in de top drie staat. Nieuwkomer Chipp staat op plek elf en Fay is het minst populair.

1- Jessie 19.19%
2- Jacco 18.96%
3- Karin 15.85%
4- Bas 13.81%
5- Jeroen 5.36%
6- Beau 4.83%
7- René 4.83%
8- Kevin 4.39%
9- Boyd 3.64%
10- Cemal 2.79%
11- Chipp 2.09%
12- Romy 1.37%
13- Billy 1.02%
14- Demi 0.95%
15- Fay 0.92%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. some things are not what they seem at 12:38

  Terecht op de eerste plek. Ik snap dat velen zich zo laten beinvloeden door zijn eigenzinnige voorkomen dat zij niet door het schild heen kunnen zien en eerlijk gezegt denk ik dat het op afgunst gebaseerd zal zijn. Toch is juist Jessie degene die voor alle medebewoners klaar zal staan. En zeker stelt hij zichzelf voorop maar daar zal hij nooit over liegen. En zelfs als hij zijn zakken zou vullen zou hij dat nog zeggen ook. Tja, tis een vreemde, maar wel de enige echte leider met hart voor utopia als samenleving

 2. mar at 10:40

  Jesse de populairste bewoner wie heeft dit verzonnen
  hij is samen met boyd de grootste gluiperd die er rond loopt
  maar het is al zo vaak als die twee wat doen spullen kopen van welk geld ??????
  dat mag en kan allemaal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *