Jessie en Boyd nemen wraak op Chipp

Jessie en Boyd nemen wraak op Chipp

Een nieuwe dag is aangebroken en deze begon alweer met een grap. Gisternacht hebben Fay, Cemal en Chipp al een aantal grappen uitgehaald. Jessie en Boyd kwamen al snel tot de conclusie dat de daders van deze grappen teruggepakt moesten worden. Daarom sloten ze Jacco op in het cordwood wat uiteindelijk uit de hand liep en er zelfs een raam sneuvelde. Uiteindelijk werd het voor de twee duidelijk dat Jacco niet de dader bleek te zijn. Na wat onderzoek kwamen de twee erachter dat Chipp betrokken moet zijn geweest bij de grappen en daarom zijn de Jessie en Boyd deze morgen al vroeg wakker.

We gaan hem terugpranken zegt Jessie als hij met Boyd buiten staat. De twee  zijn het erover eens dat deze grap  beter moet zijn dan de andere grappen. Al gauw komen ze op het idee om Chipp wakker te maken door een emmer koud water over hem heen te gooien. De mannen gaan op zoek naar een emmer, vullen deze vervolgens en sluipen naar de vide waar Chipp ligt te slapen. Op het moment dat het licht aan gaat gooit Boyd de emmer koud water over Chipp heen terwijl Jessie een foto maakt. Chipp schrikt wakker maar heeft al snel door dat het om een grap gaat en kan er wel om lachen. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Grumpy at 12:30

  Chipp kan er wel om lachen als ze een grap met hem uithalen.
  Wat een verschil met Jacco. Die staat altijd vooraan als er een grap met iemand wordt uitgehaald maar als hij het slachtoffer is wordt hij kwaad en gooit een radiateur door het raam.

 2. ikkem at 09:46

  Lat ze het raam en matras betalen.
  Matras is nat, dus ga Chipp lekker naar jessie’s bed en hij moet dan even slaap plek zoeken. 😉

 3. anneke at 08:54

  Als er wel water in zat , weg matras.
  Hun kunnen wel grapjes maken maar o wee als iemand anders dat doet willen ze wraak.
  Stelletje kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *