Is Cemal veranderd in gedrag omdat hij nu de boekhouding doet?

Is Cemal veranderd in gedrag omdat hij nu de boekhouding doet?

Sinds kort is Cemal verantwoordelijk voor de financiën en de bewoners zijn blij dat iemand dit doet. Maar Jessie en Jacco merken dat het gedrag van Cemal verandert. Jessie ergert zich aan het computergedrag van hem. Want volgens hem houdt Cemal zich bezig met nutteloze zaken op de computer en als Jessie even tussendoor eten wil bestellen moet hij van Cemal wachten op zijn beurt. Prima dat hij tegen mensen zo doet, maar hij gaat niet zo tegen mij doen laat Jessie gefrustreerd weten. Jacco begrijpt op zijn beurt wat Jessie bedoelt en merkt ook dat Cemal zich anders gedraagt. Geld verandert mensen zucht hij. Wat later besluit Jacco dan ook het gesprek met Cemal aan te gaan. Dit omdat hij nog een aantal dingen afrekenen. Maar Cemal heeft geen tijd voor Jacco. Jacco neemt daarom maar het heft in eigen handen en besluit niet langer te wachten. Op een briefje schrijft hij wat hij nog moet afrekenen. Maar dit is niet de bedoeling volgens Cemal. En wijst Jacco erop dat dit niet de juiste manier is. Boos stormt Jacco weg. Tyf op alsjeblieft zeg, idioot mompelt hij nog na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Harry at 07:12

  Jessie moet niet zo liggen te zeiken als achter de pc wil moet alles wijken. Cemal heeft groot gelijk dat hij de pc niet afstaat en vooral niet aan die klaploper.

 2. anneke at 22:41

  Jessie durft te zeggen geld maakt hem ( Cemal ) anders , en zelf is wel normaal gebleven.
  Dacht het niet.
  En weer eten bestellen.

 3. Anneke du Chatinier at 22:17

  Jesse veranderde ook toen hij over het geld ging. Zeker ook omdat hij en Boyd naar mijn mening veel geld achterover hebben gedrukt.

 4. Else at 22:11

  Cemal moet er ook mee leren omgaan, net als ieder ander, die ook een hoop kritiek over zich heen kreeg. Ieder gaat er op zijn eigen manier mee om en maakt zijn eigen fouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *