Bas en René gaan een totempaal maken

Bas en René gaan een totempaal maken

Wat gebeurde er deze middag en begin van de avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo had Karin speciaal omdat het Moederdag is bezoek. Hier schreven we al eerder over. Karin had dit bezoek niet verwachten was dus een beetje in de war. Maar ondanks dat is ze dolblij om haar dochter weer te zien. Aangezien het Moederdag is, heeft Jamy natuurlijk cadeaus meegenomen en een taart voor haar moeder gebakken. Aan de grote tafel werd er ook nog van alles besproken zo hadden Beau en Kevin het over de aankomende open loods. De twee stellen samen het programma op. Daarnaast denken ze na over de activiteiten en legt Kevin aan Beau uit hoe een Open Loods normaal werkt. Verder besluit Bas om een totempaal te maken. Hij weet nog niet of de paal op het terrein komt te staan, of verkocht gaat worden. Bas vindt een mooie boomstam en als hij het aan René vertelt springt hij enthousiast op. Ik heb een leuk idee voor een totempaal schreeuwt hij. Snel rent hij weg om een blaadje te pakken, waar hij zijn ideeën kan opschrijven voor Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *