Billy heeft een nieuwe bezigheid

Billy heeft een nieuwe bezigheid

Billy heeft een nieuwe bezigheid gevonden. Ze is van plan om foto’s te maken en te bewerken, zodat ze verkocht kunnen worden. Het enige probleem is alleen dat ze geen idee heeft hoe het moet…

Billy wil graag net als andere bewoners foto’s gaan verkopen. Maar ze wil hier natuurlijk wel een speciaal tintje aan geven. Ze zal de foto’s bewerken in Photoshop, om ze vervolgens bewerkt te kunnen verkopen. Ze is helemaal enthousiast en gaat direct aan de slag met de camera. Ze loopt het hele terrein over en hier en daar gaat ze er goed voor zitten. Ze maakt een foto van de pauw, van Bas zijn caravan en vogel village. Maar hoewel ze de tijd neemt voor de foto’s is ze niet helemaal tevreden. Dit is helemaal niet wat ik mooi vind. Ik moet dit echt gaan oefenen. Met haar camera vol foto’s loopt ze naar de computer. Dan dient zich het volgende probleem aan met haar plannetje voor nieuwe kunstwerken. Ze heeft namelijk geen idee hoe Photoshop werkt. Gelukkig kan Chipp haar op weg helpen en laat zien hoe je foto’s kunt bewerken. Aandachtig kijkt ze mee hoe hij haar eerste foto aan het bewerken is. Dit wil ik roept ze wanneer Chipp een eind op weg is met haar foto. Dit is precies wat ik wil. Je ziet niet meer dat het een foto van de caravan is voegt ze eraan toe. Ze besluit het even zelf te proberen en bedankt Chipp voor zijn hulp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Peter at 17:53

  Goed zo Billy! Zinnen verzetten, andere koers in gaan, zodat je creativiteit het overnemen kan. Goed bezig, ben erg blij voor je!

 2. Else at 17:28

  Wat een geweldig origineel plannetje van Billy!
  En dan komt het volgende: ze weet nog helemaal niet hoe het moet!
  Nee he! Hoe verzint ze het?! Doe dan iets anders Billy! Beter: ga eindelijk naar huis.
  Krijg je daar een uitkering?
  Wie wil die foto’s kopen? ook voor 8 euro? of voor 0,09ct p. stuk.
  Hoe lang zal ze hier mee bezig gaan? En dat zit bij de ondernemerskant…!

 3. yasmine at 17:10

  Goh wat een uniek idee billy. Doet de ene wat met kleding dan doet de rest dat ook. Doet één wat met foto’s dan wilt de rest dat ook. Stelletje schapen zijn, kunnen niks zelf verzinnen.

 4. ikkem at 16:47

  Wat een kip met al dat rommel in haar hoofd. Wie gaat fotos kopen? Wat moet je mee, printen en inlijsten? 🙂
  I kan me niet voorstellen dat iemand rond lopen wil in die door haar besproeide sport pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *