Jessie zet een tatoeage bij Boyd

Jessie zet een tatoeage bij Boyd

Jessie en Boyd zijn al een tijdje goede vrienden. Ze brengen de dagen in Utopia vrijwel samen door.  Eerder heeft Jessie een sleeve van tattoos op zijn arm laten zetten en vandaag besluiten de twee om de rollen een keertje om te draaien. Boyd gaat voor een keer plaatsnemen in de stoel en Jessie zal een tattoo bij hem zetten. Samen discussiëren ze over het ontwerp en waar hij terecht moet komen. Dit kan ik wel zegt Jessie vervolgens zelfverzekerd. En begint met het uittekenen van het idee en Boyd gaat braaf in het wachtkamertje zitten. Doet het pijn vraagt Boyd grappend alsof het zijn eerste tattoo is. Nee hoor, het is hartstikke lekker grapt Jessie terug. De twee blijven grapjes maken alsof Jessie de ervaren tatoeëerder is en Boyd voor het eerst een tattoo laat zetten. Jessie plakt vervolgens het ontwerp op de enkel van Boyd. En vraagt nog dubbel of alles goed zit en of hij het juist doet. Maar het moment is dan toch daar om zichzelf op zijn goede vriend te tatoeëren. Ik heb best wel trilhanden meld Jessie nog even kort voor hij de eerst inkt in de huid van Boyd drukt. Na 10 minuten staat de tattoo erop en is Boyd blij met het resultaat. Hij is goed gelukt he vraagt Jessie ter bevestiging. Ik ben er best wel trots op voegt hij eraan toe. Boyd bedankt hem en loopt de ruimte uit. Jessie blijft achter en praat nog even in zichzelf. Wat ben ik hier slecht in zeg. Maar het was wel leuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:45

    Als iemand van de buiten wereld komt hoeveel moet die betalen.
    Hun zetten maar gratis tatoeage’s bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *