Jacco gooit een radiator door het raam?

Jacco gooit een radiator door het raam?

Ook in Utopia wordt moederdag gevierd. Zo hebben Demi en Fay ontbijt op bed gemaakt voor moeder Karin. Dit omdat ze dit niet voor hun eigen moeder kan doen. Maar Karin wordt vandaag extra in de watten gelegd. Haar dochter Jamy komt op bezoek om moederdag te vieren! Ze krijgt dus als cadeau bezoek waar ze heel blij mee is.

Verder schijnt Jacco een radiator door het raam te hebben gegooid. Dit naar aanleiding van een wraak grap door Jessie en Boyd. Jacco zou opgesloten zijn in het cordwoord… Zodra we daar meer van weten komen we er uitgebreid op terug.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 08:06

  Ik vind iemand opsluiten echt geen leuke grap hoor. Ik had hetzelfde gedaan als Jacco hoor. Als je er niet tegen kunt om opgesloten te zitten, ga je manieren zoeken om eruit te komen. Dan is een raam ingooien de beste keuze. Ik kan daar ook niet tegen. Kleine liften zijn ook niks voor mij. Daarbij weet ik niet of toen die twee pannenkoeken hem opsloten al bekend was dat er een wespennest zit. Mocht dat zo zijn zou ik al helemaal flippen. Die hebben volgens mij echt geen idee hoe gevaarlijk het is als je meerdere malen wordt gestoken door een wesp. Maar gelukkig is 1 pannenkoek eruit. Nu nog de andere met dat gestoorde wijf van hem.

 2. Margriet at 18:05

  Groot gelijk Jacco, wat denken die 2 kinderachtige klIeren wel denken dat ze alles kunnen maken en doen. En dan denken nog dat ze grappig zijn.

 3. anneke at 12:37

  Gaat het niet eens tijd worden dat Jessie en Boyd zich gaan gedragen en op houden met die stomme
  “grappen “die helemaal geen grap zijn.
  O wee als hun iets krijgen dan zijn ze kwaad, dan gaan ze naar buiten om er over te praten

 4. annelies at 11:31

  wat een stelletje idiote zij weten dat er een bijennest is, je zal maar een paar keer gestoken worden maar dan weten zij van nks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *