Fay, Chipp en Cemal hebben vannacht een aantal grappen uitgehaald

Fay, Chipp en Cemal hebben vannacht een aantal grappen uitgehaald

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. En vannacht is er weer van alles gebeurd. Zo is er weer een nieuw groepje ontstaan die grappen uithaalt.

Fay, Cemal en Chipp zijn namelijk druk bezig geweest. Ze hebben een aantal grappen uitgehaald. Zo hebben ze boven het atelier waar Boyd slaapt een emmer met water opgehangen, zodat als hij naar buiten loopt, hij niet meer hoeft te douchen. De caravan waar Romy in slaapt is ingepakt in folie, net als de caravan van Bas. Maar Jessie en Boyd zijn al druk bezig met een tegenaanval, zij denken dat Jacco de grapjes heeft uitgehaald. En omdat ze toch zo lekker bezig zijn met wraak nemen, willen ze Billy ook maar gelijk in de zeik nemen. Jacco krijgt toch de schuld luid hun argument. Wordt ongetwijfeld vervolgd! Fijne moederdag allemaal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:41

  Vervelen ze zich zo dat er alleen nog maar grappen uit gehaald worden.
  Weet je dat sommige grappen helemaal niet leuk zijn.
  En al helemaal niet met die folie het was bijna een rol wat opgemaakt is, je kan het niet meer gebruiken
  hup weg geld.

 2. Els at 09:55

  Jessie kan niks zonder boyd ik vind die twee heel kinderachtig, ik dacht dat ze ondernemers waren, het zijn een stel kleuters van mij mogen ze liever vandaag nog naar huis dan morgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *