Heeft Jeroen het nog wel naar zijn zin in Utopia?

Heeft Jeroen het nog wel naar zijn zin in Utopia?

Een aantal bewoners hebben een gesprek over Jeroen gehad. Volgens hen heeft Jeroen het niet naar zijn zin in Utopia.

Denk je dat Jeroen het nog lang leuk vindt hier vraagt Billy. Nee antwoordt Romy. Ik heb het gevoel dat Jeroen het niet naar zijn zin heeft voegt ze eraan toe. Chipp reageert hierop door te vertellen over iets wat Jeroen eerder tegen hem heeft gezegd. Ook Ik heb hierdoor het vermoeden dat hij het zwaar heeft. Volgens Chipp kan Jeroen moeilijk zichzelf zijn, mede door de reacties die hij van zijn mede bewoners krijgt. Volgens Billy komt dit door zijn eigen gedrag. Wel zijn de drie het erover eens dat ze hopen dat Jeroen zijn werklust en zijn geluk weer terug kan vinden. Ik gun het hem benadrukt Chipp. Billy vindt dat het met geven en nemen te maken heeft. Al snel komt het voorbeeld van de nieuwe structuur ter sprake. Billy en Romy vinden het jammer dat Jeroen dit nooit heeft doorgezet, terwijl Jeroen het gevoel had dat hier geen ruimte voor was. Er is overal ruimte voor sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Else at 20:27

    Billy kan die vraag beter aan zichzelf stellen en dan opkrassen: ik vind het hier niet meer leuk. Zoals ze al eerder zei. En dan daar de enige juiste conclusie aan verbinden.
    En niet afgeven op Jeroen, maar hem helpen en begrijpen.Maar dat kan zij niet, want ze staat altijd naast Jessie en Boyd tot nu toe, tegenóver Jeroen.
    Jeroen past niet echt bij de groep, maar vindt ook niet veel hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *