Billy loopt zakgeld mis door een fout van René

Billy loopt zakgeld mis door een fout van René

Tijd voor wat nieuws uit Utopia. Het is namelijk vrij rustig maar er is weer wat gebeurd. Dit keer gaat het om zakgeld.

René is druk aan het schilderen in de Divavilla, totdat Billy hem onderbreekt. Ik heb een vraagje begint ze. Ik heb acht t-shirtjes verkocht en in de lijst van mei zie ik er maar één staan en in de lijst van juni zie ik er twee staan. Wat is er met die andere vijf gebeurd? René legt uit dat dit nog moet worden bijgewerkt. Ik wilde nog even met jou zitten om dit kort te sluiten maar ik was hier tot op heden nog niet aan toe gekomen voegt hij eraan toe. Billy vindt het op haar beurt vervelend dat het nu niet in het 25%/75%-systeem is gezet en René begrijpt dit wel. Uiteindelijk spreken de twee af dat Billy het zelf even bijwerkt dit omdat hij druk bezig is met verven. Vervolgens loopt Billy terug naar de loods. Raar verhaal zegt ze tegen haarzelf. Ja had ik nog niet gedaan omdat ik met je wilde zitten. Ik zeg ik ben er niet blij mee René, vat Billy nog eens samen. Demi en Fay zitten achter de computer en horen het verhaal van haar aan. Als gevolg van het misverstand heeft Billy te weinig zakgeld gekregen, terwijl ze wel recht heeft op meer. Jessie adviseert Billy om het niet zelf te wijzigen in systeem, maar ze antwoordt dat René haar dit wel heeft geadviseerd. Vreemd antwoordt Jessie. En Billy vindt het vreemd dat het überhaupt is misgegaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. jolanda at 18:39

    Billy maakt er weer een ander verhaal van. Rene wilde alsnog met d’r gaan zitten, maar ze wilde het liever zelf doen. En dan toch achteraf tegen anderen weer een ander verhaal maken. Ik heb toevallig het hele verhaal live mee gekeken. Billy is echt vals….

  2. Danniela at 17:52

    waarom wordt er toch altijd over verven gesproken? ook in Utopia…kleding verf je…maar de rest schilder je…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *