De bewoners moeten flink aan het werk voor de Utopia markt

De bewoners moeten flink aan het werk voor de Utopia markt

Morgen staat er weer een Utopia markt op de planning en dat betekend dat er nog een hoop moet gebeuren. De bewoners zaten dan ook vroeg bij elkaar om de planning door te nemen. Kevin nam het woord aangezien hij de markt organiseert. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

Er moet nog een klein stukje van Le Luifel 4.0 worden geschilderd en de hernieuwde patatkraam moet worden opgeruimd. Jacco en Chipp zijn de aangewezen verantwoordelijken voor deze klus. Cemal, Demi, Fay en Billy ontfermen zich over de perkjes aan de zijkant van de loods. Deze moeten even worden nagelopen maar volgens Kevin zal dit niet langer dan tien minuten duren. Beau gaat arretjes cakes maken en Bas maakt BaasBeach klaar met hulp van Demi. Jeroen en René gaan de werkschuur en het Utopia plein opruimen. Bas zal hen uiteindelijk helpen als hij klaar is met zijn taken. Romy, Billy en Kevin houden zich bezig met kunst en cultuur waaronder het maken van een bord voor de garage sale. Om elf uur worden de marktkramen geleverd en daar zullen Beau en Kevin bij zullen zijn. De inrichting van de winkel wordt gedaan door Karin en de nieuwe bewoner Madilia. Beau zal de twee dames gaan helpen nadat zij haar eigen werkzaamheden heeft afgerond. Jessie gaat koopwaar maken voor de winkel. Romy en Fay vullen de bar aan en maken deze klaar voor gebruik. Jessie, Kevin, Chipp en Jeroen zetten de tafels, stoelen en podia buiten op hun plek. En tot slot zullen Kevin en René samen het theaterdoek ophangen. Kortom er is een hoop werk wat volgens niet heel veel tijd in beslag zal nemen. Wel adviseert hij de groep om er zo vroeg mogelijk mee te beginnen, zodat iedereen genoeg tijd overhoudt voor zijn of haar eigen voorbereidingen. Tot slot vertelt hij dat iedereen vanavond na het avondeten nog wel even moet helpen met het klaarmaken van de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *