De avond van 2 juni kort samengevat

De avond van 2 juni kort samengevat

Wat gebeurde er afgelopen avond nog in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo was Karin druk bezig in de keuken. Er waren namelijk wat gasten die een maaltijd kwamen eten. Jacco heeft voor zichzelf en mede bewoner Jeroen een hamburger bereid in de nieuwe Le Luifel. De heren testen alvast wat zullen we maar zeggen. Verder is René druk bezig met het huisje naast het atelier. Hij heeft het dak geschuurd en is druk bezig om het gekraakte huis weer helemaal bewoonbaar te maken. Karin merkte op dat René de volgende keer wél even een mondkapje moet gebruiken. Demi, Fay en Romy staan op het podium buiten en doen een kleine voorstelling voor nieuweling Madilia. Verder was de rest druk bezig met het opruimen en verloopt de avond verder rustig. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *