Karin verwijt Jessie dat hij geen geld verdient

Karin verwijt Jessie dat hij geen geld verdient

Karin heeft Jessie verweten dat hij de afgelopen maand nog geen euro heeft verdiend voor de bv en dat valt helemaal verkeerd bij hem. Woest loopt Jessie door de loods en doet hij zijn beklag bij andere bewoners.

Heb je het ook meegekregen, Chipp? begint Jessie zijn verhaal. Karin vindt dat ik geen euro verdien voor de bv. Ik word zo moe van die vrouw voegt hij eraan terug. Chipp probeert rustig te vragen wat er gebeurd is maar hij krijgt daar nauwelijks de kans voor. Jessie klaagt door. Ik word hier zo moe van. Ik heb haar zelfs geld geleend! Ze gedraagt zich alsof ze gek is. Ouwe, zeurende vrouw roept hij. Ook Fay probeert Jessie rustig te krijgen. Jullie liggen elkaar gewoon niet zo legt ze uit.

Ondertussen zijn bijna alle bewoners op de hoogte van het meningsverschil tussen de twee en proberen een aantal bewoners uit te vogelen wat er nou precies aan de hand is. Maar de ruzie lijkt niet te stoppen en Jessie en Karin gaan door met elkaar zwart maken. Jij denkt alleen maar aan jezelf, Jessie roept Karin boos. Na een lange discussie die inmiddels allang over van alles en nog wat gaat, is Jessie degene die er een eind aan maakt. Een fijne dag nog, zuurpruim moppert hij, waarna hij boos wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. goudvink at 17:53

  het is gewoon een grote oplichter hij zou mooi in het programma Opgelicht kunnen komen
  het komt nu allemaal uit

 2. Ria at 10:28

  Wat een boekhouder graaien dat kon hij nooit nagedacht over de BTW.Eigenlijk moet hij alles betalen hij heeft een zak met geld in een paar weken overgehouden. Over het Penthous heb ik weken terug al eens wat gechreven dat kon iedereen zien dat je dit niet voor 5.000 euro kan bouwen.Ook hier moet hij de rekening van betalen.Verder zitten er echt hele domme mensen in die niets doorhebben Alleen Karin heeft in zaken gezeten en weet waarover zij het heeft.

  • vijfde dimensie at 12:17

   de mensen laten zich van alles aanleunen en zijn zeer dom . jessie is een boekhouder van niks. hij zou het in de buitenwereld ook zo doen.rene had uitgelegd wat winst is. de verkoop min alle kosten eraf. . de inkoop was voor de bv en alles van verkoop was winst voor jessie dat is lekker naar je toerekenen. hoe verzin je het toch en niemand heeft iets door inderdaad behalve karin. hoewel zij het niet echt goed kan verwoorden.

 3. anneke at 22:35

  En hij was zo blij met Karin , ze mag met pensioen .
  En hij en Boyd hebben een bedrag van ruin 2000,00 euro van hun huis hij woont er toch dus hij kan dat afrekenen .
  Anders heeft hij daar niks meer over te vertellen.

 4. Anna at 19:21

  Hoera karin je heb gelijk Jessie is heel lui en hoe komr hij aan zo veel geld en Jessie hopa er uit en Billy neem haar mee dit keer 2 er uiten dat nou steeds

 5. mar at 18:01

  Natuurlijk die mafklapper is weer kwaad kan niet tegen de waarheid
  ja meneer jessie komt hard aan he
  het ging makkelijker om geld te harken toen je nog boekhouder was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *