Jeroen wint de tweede ronde van de Utopia spelen 2.0

Jeroen wint de tweede ronde van de Utopia spelen 2.0

Tijd voor de tweede ronde van de Utopia spelen. En speciaal voor deze ronde komt Jayjay Boske langs. Hij zal vandaag de rol van jurylid op zich nemen. Ook Bas en Billy zullen in de jury zitten. Eerder deze week vertelde Bas al wat het thema van deze week is Miss of Mister Fitness. Nadat Jayjay zich aan iedereen heeft voorgesteld legt hij de groep uit wat precies de bedoeling is. De groep zal gaan bandenlopen, trampoline springen, Billy optillen, hoelahoepen en touwtjespringen. Het gaat hierbij niet om de snelste tijd maar om de uitvoering. Jayjay laat weten dat hij zal letten op hoe iedereen eruit ziet en inzet. Het moet vooral om plezier gaan benadrukt hij. Beau zal deze ronde niet meedoen omdat dit niet kan in verband met haar teen. Dan is het voor de groep tijd om zich om te kleden. Als iedereen zijn mooiste outfit heeft aangetrokken verschijnt er een glimlach op het gezicht van Jayjay en kunnen de spelen beginnen.

Als de groep zich buiten heeft verzameld legt Bas alle onderdelen uit. Cemal mag beginnen. Hij heeft zich helemaal uitgedost met een te gekke outfit, inclusief pruik. Met veel geluid en een stok boven zijn hoofd loopt hij door de banden heen. Ondertussen valt hij nog een keer maar hij gaat door. In de zelfde stijl rent hij door naar de trampoline om deze op een bijzondere manier te bespringen. Vervolgens komt hij bij het onderdeel bakstenen werpen en hoelahoept hij op zijn best. Dan tilt hij Billy op en rent hij een rondje met haar om de rotonde en als laatst neemt hij een bijzondere pose aan. Na Cemal volgen de rest van de bewoners. Er wordt veel gelachen, ondanks dat niet iedereen de oefeningen met evenveel overtuiging kan uitvoeren. Vooral de uitvoering van Romy is grappig. Ze doet haar uiterste best en dit valt goed in de smaak bij de jury. Maar ook rest geeft ieder zijn of haar eigen draai aan hun parcours. Als iedereen aan de beurt is geweest is het tijd voor het eindoordeel van de jury. Als de bewoners zich op de banken hebben verzameld geeft Jayjay het verlossende woord. Allereerst bedankt hij de groep dat hij hierbij mocht zijn en geeft hij aan dat hij het een leuke groep vindt. Dan is het tijd voor de top drie. In de top drie staan: Chipp, Jeroen en Karin. Er klinkt applaus en Jeroen is verrast door zijn plaats in de top drie. Dan is het spannende moment aangebroken, Jayjay gaat de winnaar bekend maken. De winnaar van de tweede ronde van de Utopia Spelen 2.0 is geworden… Jeroen! Er klinkt applaus en Jeroen is erg blij met deze overwinning.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. utopia17122491 at 17:04

    Binnenkort is elke Nederlander al in Utopia geweest. Het is niet leuk meer, het gaat te snel. Ik dacht dat als je eruit wilde gaan je persoonlijk failliet zou gaan omdat je je hele vermogen kwijt zou zijn. Dat maakte het enigszins nog leuk omdat je er niet uit zou kunnen. Maar die regel is er volgens mij nooit geweest of (wordt niet meer) uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *