Billy start met een andere levensstijl om beter in haar vel te zitten

Billy start met een andere levensstijl om beter in haar vel te zitten

Billy heeft veel last van de relatiebreuk met Jessie. Na vele tranen besluit ze vandaag dat ze het over een andere gaat boeg te gooien. Ze wil een gezonde en sportieve levensstijl om zo ook lekkerder in haar vel te gaan zitten. Gisteren was de eerste dag van Billy haar nieuwe leven. Dat ze zich in de sportschool bevond viel ook de andere bewoners op. Ik zie haar nooit sporten, maar nu er een mooie vrouw binnen is wel merkte Jacco toen zelfs op. Voor voedingsadvies klopt Billy bij Bas en Jessie aan, het sporten doet ze samen met Beau. Na het centraal van vandaag maken de twee een trainingsschema waarna ze in de gym vol goede moed aan de slag gaan. Zal Billy deze nieuwe levensstijl aan kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Floris at 16:28

    Kan best wel helpen om de zinnen te verzetten. Maar haar probleem heet Billy dus daar moet ze ook aan gaan werken, ze is vreselijk labiel, zo komt ze over in elk geval

  2. ikkem at 11:21

    Ten eerst moet je lekker vel hebben om er lekkerder in te gaan zitten. 😉
    Ze heeft enorme last van zichzelf, de probleem is dat niemand kan zichzelf kwijt maar waar ook gaat overal neemt eigen persoonlijkheid mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *